STRAND

null

Partnerünk, a szállodától mindössze kb. 50 méterre elhelyzkedő Átrium Strand egyike a Balaton-part legszebb fürdőhelyeinek. Ápolt, naponta többször öntözött, pázsitos napozójával, gyönyörű környezetével teszi felejthetetlenné a nyaralást. Szállodánk vendégei a strandot május elejétől szeptember közepéig térítésmentesen látogathatják.

A széles, árnyékot nyújtó fák, a kelet felőli öbölszerű vízpart, a nyugatról határos félsziget hegyei, az északi és a déli part együttes, festői látványa teszi igazán egyedivé e balatoni partszakaszt. A kisgyermekek számára elsősorban természetesen az üde, tiszta víz ígér kalandos, élményekban gazdag napokat.

A strandon található Beach Café Étterem és Kávézó étel- és itallapjának bőséges kínálata, kitűnő kávék, koktélok, limonádékülönlegességek, mediterrán és hazai, korszerű és hagyományos ízek csillapítják  a szomjúságot és étvágyat .

A hangulatos vízpartközeli étterem naplemente után is várja vendégeit egy kellemes vacsora, vagy bor elfogyasztására.

A strand nyitvatartási ideje: főszezonban minden nap 9.00-22.00 óráig, ami rossz idő esetén  módosulhat. Az étterem konyhája 11.00-21.00 óráig vesz fel rendelést.

null

Share
HungaryUSAGerman